dilluns, 23 de febrer del 2009

Stay (Tránsito)


Tránsito
(Stay)

Thriller - Fantástica
USA
Duración: 99 minutos
Año: 2005

Ficha técnica
Director MARC FORSTER

Reparto
Ewan McGregor Sam Foster
Naomi Watts Lila Culpepper
Ryan Gosling Henry Letham
Bob Hoskins Dr. Leon Patterson
Janeane Garofalo Dr. Beth Levy
Kate Burton Sra. Letham
Jessica Hecht Madre del chico
Elizabeth Reaser Athena

Cartel de Tránsito


TRÁNSITO parece ser a primera vista y en sentido literal una historia de suspense sobre un entregado psiquiatra de Nueva York, Sam Foster (EWAN McGREGOR), y su desesperado intento de evitar que un hermético y atípico joven paciente que ha heredado, Henry Lethem (RYAN GOSLING), lleve a cabo su plan de suicidarse la víspera de su veintiún cumpleaños. Pero detrás de esta historia primaria de TRÁNSITO se encuentra un misterio mucho más perturbador e irreal: el del efecto destructor de la realidad que el inquisitivo Henry empieza a tener sobre Sam. Cuando Sam se ve atrapado cada vez más en la maraña de la vida de Henry (y más tarde en el laberinto de su subconsciente), al principio sencillamente tensa y enturbia la relación de Sam con su novia Lila, pintora y su antigua paciente (NAOMI WATTS). Pero muy pronto la propia comprensión firmemente arraigada de Sam del mundo racional empieza a desaparecer. Sometido a encuentros cada vez más surrealistas y a un Manhattan que se transforma en un paisaje onírico tremendamente cambiante, Sam ya no puede distinguir lo que es verdadero de lo que está pasando únicamente en su cabeza, ni donde empieza él y termina Henry.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bé, aquí deixo aquesta pel·lícula que la veritat m'ha agradat bastant. Sobre la sinopsis, doncs la veritat és que és molt extensa, en la pàgina (http://www.lahiguera.net/cinemania/pelicula/1213/sinopsis.php), però crec que és millor veure la pel·lícula sense llegir-la sencera, la sinopsis, tot i que al final, de veure la pel·licula, recomano que es busqui una bona sinopsis o comentaris del director, per entendre-la millor, perquè al film (i jo sóc dels que enten fàcilment), és fácil que no entenguem quelcom.

Surt un actor, que m'encanta (Ryan Gosling), el mateix de "el mundo de Lelan". 

Així que res, a la vida no tot és poesia, filosofia, i psicologia, sinó que també cal prestar atenció al art del cinema.

7 comentaris:

Juan Cairós on 23 de febrer del 2009, a les 12:31 ha dit...

Uhmmmm, muy interesante, tiene muy buena pinta, gracias por compartirlo...

P.S_¡Le has dado con el ojo bladerunniano!

Sweet carolain on 23 de febrer del 2009, a les 16:11 ha dit...

buenisimo, voy a verla!


te sigo desde 'que parezca un accidente'.

Lluvia on 24 de febrer del 2009, a les 4:35 ha dit...

Seguiré la teua recomanació!!!!! Un abrasot i feliç dimarts.
ANA

Lluvia on 24 de febrer del 2009, a les 5:34 ha dit...

Ja voldria jo tindre l´autoritat de poder contratar algu....més que res per a compartir feina, que sino es tot per a mi. Pero mira volem escatimar despesses i que ho faja tot jo.
Lo laboral, contable i part del fiscal, agafar el telefon i atendre....Ara entens com de vegades pareix menys equilibrada? jajaj es broma.
Clar que si home, avant!!! i ja veuras com troves el que busques, pensa que s´ha girat la truita, ara som dels sectos mes demandats...què coses te la vida!!! eh???
Un mega abrasot.
ANA

Lluvia on 24 de febrer del 2009, a les 5:53 ha dit...

Com es diu la canço que s´escolta??? M´agrada molt

La tribu de las letras on 24 de febrer del 2009, a les 6:47 ha dit...

Sembla interesant, crec que aniré al cinema més sovint.
besets-lyria

Yurena Guillén on 24 de febrer del 2009, a les 11:21 ha dit...

Gracias por la recomendación. Aún no he visto la película. Marc Foster es un director que aún no me termina de convencer aunque ha dirigido films superconocidos como Monster's ball con la que halle Berry ganó un Oscar, Finding Neverland o Cometas en el cielo basada en la novela de Khaled Hosseini. Pinta bien. Te haré caso y la veré. Un abrazo grande.

Publica un comentari a l'entrada

 

Desert Humit Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template